Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους

1. Πιστωτική / χρεωστική / προ-πληρωμένη κάρτα

Θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα πληρωμής της τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η αγορά σας είναι επιτυχής, θα σας αποσταλεί άμεσα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαιώσης αγοράς.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η διαδικασία πληρωμής με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής/προ-πληρωμένης σας κάρτας αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από την υπηρεσία ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της συναλλαγής σας, η χρήση της οποίας δεν επιβαρύνει το τελικό κόστος της παραγγελίας.

Η εταιρεία «ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ ΜΙΚΕ» δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με κανένα τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε κάθε φορά την ίδια διαδικασία για αγορά μέσω του site μας.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον αριθμό της παραγγελίας σας (Order ID) σαν αναφορά πληρωμής. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, για να μην υπάρξει τυχόν καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: info@agroprisma.gr ή να μας ενημερώσετε για τον αριθμό συναλλαγής τηλεφωνικά στο 2108943633.

Επιπλέον, στα σχόλια της παραγγελίας σας πρέπει να αναφέρετε την τράπεζα στην οποία θα κάνετε την κατάθεση (Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank ή Alpha Bank). Η παραγγελία σας θα προετοιμαστεί για αποστολή όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά του ποσού.

Η κατάθεση του ποσού προς πληρωμή μπορεί να γίνει εντός 3 ημερών σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Πέραν των 3 ημερών ενδέχεται να ακυρωθεί η παραγγελία σας εφόσον δεν υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

Τα IBAN των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR5601721190005119070642340
EUROBANK: GR2802606080000540200190227
ALPHA BANK: GR12014O3860386002320006810

Δικαιούχος: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ ΜΙΚΕ

3. Αντικαταβολή

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με χρέωση αντικαταβολής 2€. Εξαιρούνται οι αγορές με δωρεάν μεταφορικά (100 ευρώ και άνω) και ογκώδη αντικείμενα με αποστολή εκτός Αττικής. Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας courier που σας παραδίδει την παραγγελία.

Αποστολή & Παράδοση

Αποστολής και παράδοσης καθώς και τα κόστη

Πώς γίνεται η αποστολή και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

H αποστολή γίνεται με την ACS ή μεταφορική εταιρεία με σκοπό τα πακέτα να διανέμονται άμεσα και με ασφάλεια. Όταν η παραγγελία σταλεί, παραδίδεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες περίπου (εξαρτάται αν και πόσο απομακρυσμένη είναι η περιοχή σας). Παράλληλα με την αποστολή θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας καθώς και με ποια από τις 3 εταιρείες courier θα παραλάβετε το δέμα σας.

Πόσο κοστίζει η αποστολή;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ACS

Υπηρεσία Express

Χρέωση
(€ έως / kg)

Χρέωση
(επιπλέον kg)

Χρόνος Παράδοσης (Εργ. ημέρες)

Εντός Πόλης

€2.28 / 2 kg

€0.68 / 1 kg

1

Χερσαίοι Προορισμοί

€2.74 / 2 kg

€0.91 / 1 kg

1-2

Νησιωτικοί Προορισμοί

€2.97 / 2 kg

€1.14 / 1 kg

1-3

Δυσπρόσιτες Περιοχές

€5.48 / 2 kg

€1.14 / 1 kg

1-5

Όλες οι ανωτέρω χρεώσεις είναι σε € (ευρώ) και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24% σήμερα).

  • Αποστολή με ACS και αντικαταβολή: Επιπλέον χρέωση 2€ για όλη την Ελλάδα.
  • Υπηρεσία παράδοσης Σάββατο: Επιπλέον χρέωση 1,71€ + ΦΠΑ ανά αποστολή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τόπος Παράδοσης

Βάρος έως 15kgr

Βάρος 16-30kgr

Παράδοση σε πρακτορείο

από 3€/κιβώτιο

από 4€/κιβώτιο

Παράδοση εντός Αττικής

από 3€/κιβώτιο

από 4€/κιβώτιο

Όλες οι ανωτέρω χρεώσεις είναι σε € (ευρώ) και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24% σήμερα).

Ο υπολογισμός των μεταφορικών όταν γίνεται με μεταφορική εταιρεία γίνεται κατόπιν επικοινωνίας γιατί η το κόστος μεταβάλλεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του εμπορεύματος.

Για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν*.
*Εξαιρούνται τα ογκώδη προϊόντα εκτός Αττικής